Go back to news

Agnieszka Malison wordt zakenpartner van Shawn Harris

July 28, 2021

|

Press release (Dutch)

|

Orange Wings

|

Hilde van der Sterren

Luxury boutique Love The Look
Co-owners Love The Look

Agnieszka Malison is aandeelhouder en directeur van luxury boutique Love The Look (LTL) geworden. Shawn Harris, eigenaar van de exclusieve winkel gespecialiseerd in juwelen, parfums en accessoires, verkocht 20% van haar aandelen. Agnieszka is internationaal bekend in de wereld van exclusieve juwelen, vanwege haar kennis en verfijnde smaak, maar ook vanwege haar eigen ontwerpen. Deze designs worden verkocht in de LTL Collection. Het aanbod van internationale merken wordt daarnaast verder uitgebreid, stukken van Mattia Cielo liggen vanaf september in winkel. Ook op het gebied van niche parfums biedt LTL haar klanten graag het beste, met HFC Paris, Roja Parfums en Nishane in het assortiment. Naast het aanbod maakt ook de persoonlijke service deze boutique tot een unieke plek in Rotterdam.

Play button

Internationale allure
Love The Look is een Rotterdamse boutique met internationale allure in Weena-Zuid, vlakbij Station Rotterdam Centraal. Voor bijzondere juwelen is dit the place to be. Naast het aanbod van exclusieve bekende merken, biedt de LTL collection meerdere lijnen voor zowel mannen als vrouwen, met goud, diamanten en edelstenen in de hoofdrol. Agnieszka ontwerpt alles van manchetknopen tot colliers, repareert beschadigde juwelen en vermaakt oude juwelen tot nieuwe. Daarnaast staat LTL ook bekend om haar bijzondere collectie niche parfums, aangevuld met bekendere merken als Goutal Paris, Clive Christian en Montale. Italiaanse tassen, Italiaanse handschoenen van onder andere Paula Rowan en andere luxueuze accessoires als sjaals, hoeden en zonnebrillen zijn ook verkrijgbaar. Een droom voor wie op zoek is naar iets moois.

Oog voor detail
Shawn Harris, investeerder bij Orange Wings en eigenaar en grootaandeelhouder van LTL, over haar nieuwe zakenpartner: “Agnieszka’s oog voor detail is uniek. Ze is een expert in het vermaken van een onopvallend stuk tot iets zo bijzonders, dat iemand het met trots draagt. Als zakenvrouw weet ze precies wat ze wil, een van de redenen waarom ik zo graag met haar samenwerk.” Agnieszka Malison vult aan: “Ik kwam 25 jaar geleden naar Nederland met een sporttas en een baantje in de tuinbouw. Mijn passie lag toen al bij het ontwerpen en verkopen van juwelen en daar heb ik werk van gemaakt. Mijn tante was juwelier in Stockholm en ze leerde me veel. Ik verliet de tuinbouwsector en ging aan de slag bij diverse juweliers, onder andere Simons Juweliers en Eigenmann Juwelen in Den Haag. Die kennis en ervaring heeft me gebracht waar ik nu ben: helemaal op mijn plek bij LTL!”

Over Love The Look
Love The Look (LTL) is een luxury boutique in het centrum van Rotterdam, gespecialiseerd in unieke parfums, juwelen en accessoires als tassen, zonnebrillen, hoeden en handschoenen. Wat begon als haute perfumerie, is uitgegroeid tot een van de meest exclusieve winkelervaringen van Europa voor zowel mannen als vrouwen. Zo is de Juwelen Experience de ideale gelegenheid om een op het lijf geschreven sieraad te vinden en biedt de Parfum Experience een sfeervolle ambiance om onder het genot van een drankje het perfecte parfum te ontdekken. Bij LTL is winkelen altijd ontspannen, persoonlijk en staat service, emotie en beleving centraal. Zie voor meer informatie ook lovethelook.nl.

Contact us

Are you inspired or simply like to get in touch?

Feel free to leave us a message in the contact form.

Max file size 10MB.
Uploading...
fileuploaded.jpg
Upload failed. Max size for files is 10 MB.
Oops! Something went wrong while submitting the form.