Go back to news

Rouze lanceert nieuw platform met sexy luisterverhalen

23 November 2021

|

Press release (Dutch)

|

Rouze

|

©Naomie Laan / ©Rouze

New brand design Rouze
Geraldine Kemper voor Rouze

Rouze lanceert vandaag haar nieuwe platform, abonnementsvorm en brand design. Hierdoor is er nu nog meer aandacht voor erotiek waar vrouwen van kunnen genieten. De lancering wordt begeleid door verschillende nieuwe verhalen. Twee daarvan zijn ingesproken door presentatrice Geraldine Kemper.

New & improved

Er kan nu een abonnement worden afgesloten op de verhalen van Rouze, per maand of per jaar. Deze zijn te beluisteren in een nieuwe, gebruiksvriendelijke webapp. Gebruikers kunnen ook de opbouw in het verhaal overslaan en meteen beginnen bij het ‘sexy’ gedeelte. De rebranding van Rouze is mede mogelijk gemaakt door hun deelname aan tv-programma Dragons’ Den, waar ze de aandacht trokken van Shawn Harris en haar investeringsfirma Orange Wings. Niet alleen de groeiplannen konden door Shawn’s investering gerealiseerd worden, ook het aantal luisteraars en de naamsbekendheid steeg flink door deze exposure.

Van standaard prins tot dominatrix

De verhalen die gebracht worden zijn divers en gaan van het ‘standaard’ prins op het witte paard-verhaal tot de aantrekkingskracht van een sexy vrouwelijke leidinggevende.

Eva de Visser, founder van Rouze: ‘Onze primaire doelgroep bestaat uit vrouwen tussen de 25 en 65 jaar, maar de verhalen zijn voor iedereen met fantasie. We zorgen ervoor dat we het vrouwelijk perspectief altijd waarborgen. Mannen blijken dat ook interessant te vinden; ze beslaan 30% van onze gebruikers. Door die grote, brede doelgroep verwachten we eind volgend jaar op 40.000 gebruikers te zitten.’

Selfcare

Er is nu ook een jaarabonnement beschikbaar in de abonnementsvormen van Rouze.

Eva: ‘Op die manier kunnen we Rouze beter onderdeel maken van je wekelijkse seksuele selfcare-routine. Dat lukt het beste als je onbeperkt toegang hebt tot alle verhalen. Met één verhaal van tien minuten heb je wel geproefd van de mogelijkheden, maar we geven je liever de volledige ervaring.

Door de veranderingen wordt Rouze, dat een jaar geleden werd gelanceerd, volwassen als merk en organisatie.

Eva: ‘We hebben ambities om op termijn ook internationaal te gaan, maar eerst willen we zorgen dat de Nederlandse vrouw er warmpjes bij zit wat betreft goede erotische content.

Nieuwe verhalen

Iedere week verschijnen er drie nieuwe verhalen online, onder andere een samenwerking met seksexpert Belle Barbé en verhalen die op basis van (de behoefte per) sterrenbeeld zijn samengesteld. De nieuwe stories van Rouze verschijnen vanaf 23 november op www.rouze.me, inclusief de verhalen die werden ingesproken door Geraldine Kemper.

Een maandabonnement op Rouze kost €4,99 en een jaarabonnement €2,99 per maand.

Geraldine Kemper spreekt twee nieuwe verhalen in voor Rouze
Play button

Contact us

Are you inspired or simply like to get in touch?

Feel free to leave us a message in the contact form.

Max file size 10MB.
Uploading...
fileuploaded.jpg
Upload failed. Max size for files is 10 MB.
Oops! Something went wrong while submitting the form.